Light the House

Previously, small openings on the elevated perimeter walls were used for the illumination of the attic spaces and soils-i.e. the wall, later the holes larger, or simply smaller openings in the shields, if the latter were in the floor level of the soil space, not on the roof. Glass tiles were sometimes used with the development of glassmaking and pressed glass. They had the same shape, and the part of the ordinary covering was simply confused-the light was getting into these spaces through the glass. In some houses, so-called studios were created. Larger spaces with large glass surfaces, most often oriented to the north-due to the correct dispersed, not direct sunlight.
Earlier and now
Previously, doriers were often built into the attic due to sufficient illumination. This actually only copied the solution from the floor with vertical walls. Only later began to expand the solution of roof windows.

Posted in Uncategorized